Alotin siis Cambridge ohjelman eilen paastotasolla eli saan syödä (juoda) 3 pussia pirtelöä/puuroa/keittoa päivässä, joista yhteensä tulee 400 kcal. Miettikää nyt tuota kaloreiden vähyyttä... Eilen vielä tuntu siltä, että eihän kukaan voi elää kolmella aterialla ja vielä jaksaa tehäkin jotakin...

No mie kuiten selvisin ekasta päivästä mutta ei se helppo ollu. Kaikkea mahollista teki mieli ja varsinki leipää! Mutta mie hillitsin itteni ja söin vaan omia ruokia. Vahingossa pistin töissä kahviin maitoa mutta eipä se elämä siihen kaadu. Nyt siis paaston aikana saa vapaasti juoda kalorittomia juomia eikä mitään muuta pussien lisäksi. Nälkä oli koko ajan ja ajatukset pyöri vaan ruoan ympärillä. Varsinki ilta oli vaikea, kun on tottunu napostelemaan iltasin.

Onneksi noita pusseja voi puolittaa niin saa sitte tavallaan 6 ateriaa päivässä... Mua kyllä jotenki hävettää töissä syyä näitä omia ruokia... en tiiä miksi. Jotenki kai sitä pelkää epäonnistumista ja sitä, että sitte taas arvioidaan sen perusteella että tuo nyt ei onnistunu tuossakaan. Pitää vaan yrittää rohkeammin mennä omia polkuja.

Tänä aamuna vaaka näytti 600g vähemmän ku eilen, että ihan hyvä tulos! Toinen päivä lähti käyntiin puuron ja kahvin voimalla ja katsellaan minkälainen päivä tulossa. Ketoosia odotellessa.

:)